hond hajó és csónakmotorok

HONDA hajó és csónakmotorok

A Honda Marine hajó éscsónakmotorok fenntartása olcsó, a pontos tervezésnek köszönhetően, amelynek eredményei a szabványnak megfelelő, hosszú élettartamú,
jobb teljesítményű, csendesebb, és felhasználóbarát motorok. A Honda folyamatosan tökéletesíti motorjait, csónakmotorjait felhasználva az autógyártás és
a motor versenyek soránkifejlesztett technológiákat és tapasztalatokat.

Miért jó választás egy honda csónakmotor?

A Honda mutatta be elsőként a 4 ütemű csónakmotort Amerikában, több mint 40 évvel ezelőtt.Ma is vezető szerepet töltünk be a mérnöki fejlesztések és a precíz gyártás területét. Ez a szenvedély tette lehetővé, hogy kivívjuk a minőség és a teljesítmény legendássá vált hírnevét.

A Honda támogatja a vezető kutatásokat is, amelyek köszönhetően élen jár a robot-technológiában, a hidrogén alapú üzemanyag felhasználásában, a verseny-technológiában és az új típusú, pehelykönnyű csónakmotorok kifejlesztésében.

Amikor motort (erőforrást) választ hajójához, a Honda csónakmotorok biztosítják az erőt, az üzemanyag takarékosságot és a megbízhatóságot, ami fokozza hajózási élményét az elkövetkezendő években.

FOLYAMATOSAN TÖKÉLETESÍTETT
CSÓNAKMOTOROK

Honda hajó és csónakmotorok

Hosszú élettartam, maximális teljesítmény!

A Honda folyamatosan tökéletesíti motorjait, csónakmotorjait felhasználva az autógyártás és a motor versenyek során kifejlesztett technológiákat és tapasztalatokat. Az egyedülálló, erő és magabiztosság jellemzi a Honda 4 ütemű motorokat, amely tulajdonságok köszönhetők számos kizárólagos műszaki jellemzőnek, mint amilyen a VTEC – Változó Idejű Elektronikus Szelepvezérlés – is.

Első megjelenése a nagy teljesítményű Acura NSX szuperautóban volt. Amióta a VTEC technológia beépült a BF 225, a BF 150 és a BF 90-es motorok tervezésébe, ezek a vezető termékek egyedi összeállításai az erőnek, a forgatónyomatéknak és a hatásfoknak minden sebességnél.

A Honda támogatja a vezető kutatásokat is, amelyek köszönhetően élen jár a robot-technológiában, a hidr-31pxogén alapú üzemanyag felhasználásában, a verseny-technológiában és az új típusú, pehelykönnyű csónakmotorok kifejlesztésében. 

A Honda Marine csónakmotorok fenntartása olcsó, a pontos tervezésnek köszönhetően, amelynek eredményei a szabványnak megfelelő, hosszú élettartamú, jobb teljesítményű, csendesebb, és felhasználóbarát motorok.

KIEGÉSZÍTŐK HONDA hajó és
csónakmotorohoz

Honda hajó üzemanyag rendszerek

Üzemanyag rendszerek

A Honda egy teljes víz- és üzemanyag elválasztó rendszerrel szereli csónakmotorjait. Különböző méretű tankokkal rendelkezünk 12 litertől 25 literig, azonban mindegyik tankunk beépített üzemanyagszint jelzővel rendelkezik.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda hajó mérőműszerek

Védelem

Minden csónakmotorunkhoz elérhető a motortakaró és a távvezérlő ponyva, mindegyik 100% időjárásálló, és megvédi a motort szállítás közben. A ponyvák megóvják motorját a tárolás közben belekerülő portól is.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda hajó mérőműszerek

Mérőműszerek

A Honda által kínált kétféle, Deluxe és Advantage, analóg műszerek nagyon közkedveltek, megbízhatóak, tartósak. A műszerek között találunk sebességmérőt, fordulatszámmérőt, dőlésszög mérőt, voltmérőt és üzemóra-számlálót. 

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Hond hajó távvezérlők

Távvezérlők

A Honda által kínált távvezérlők felülmúlhatatlanok a piacon. A távvezérlőknek köszönhetően hajóját mindig biztonságosan tudja üzemeltetni. Válasszon kínálatunkból és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda csónakmotor elektronika

Elektronika

Egyéb elektronikai kiegészítők, úgy mint gyújtás kapcsolók, kábelek, illetve akkumulátorok, melyek speciális igények esetén is maximálisa biztosítják a motorok megfelelő működését.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda hajó propellerek

Propellerek

Kulcsfontosságú a megfelelő hajócsavar kiválasztása, ahhoz, hogy a hajónk teljesítményét maximalizálni tudjuk. A Honda széles körben kínál 3, ill. 4 lapátos hajócsavarokat rozsdamentes acélból vagy alumíniumból.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda csónakmotor kábelek

Kábelek

 Honda teljes palettában kínál prémium kategóriájú kábeleket a normál és fordított forgásirányú motor működtetéséhez, és a gyorsításhoz, a minél egyszerűbb használat és a távvezérlő hatékony működésének érdekében.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda csónakmotor kellékek

Kellékek

Minden Honda csónakmotor rendelkezik azokkal a sztenderd tartozékokkal, amelyek ahhoz kellenek, hogy minél gyorsabban használatba vehetőek legyenek. lehetősége van a személyre szabott kiegészítők, kellékek kiválasztására.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE

Honda csónakmotor karbantartási eszközök

Karbantartás

Amennyiben eredeti Honda szerviz kiegészítőket vásárol biztos lehet benne, hogy, megvédi és megnöveli motorja élettartamát és a  legjobb szervizhátteret kapja. Továbbá a Honda sokféle kenőolajat ajánl motorjaihoz.

KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE