Garmin halradar

Garmin halradarok

A Garmin halradarok kitűnő szonárfejekkel rendelkeznek amivel nagy mértékben különböznek a vetélytársaiktól, a készülékeik kitűnő minőségben készülnek és ár érték arányban jelenleg verhetetlenek a Magyar piacon. Megfelelő szakértelemmel és raktáron lévő készülékekkel, beépítési lehetőségekkel állunk rendelkezésére minden érdeklődőnek. 

Új módon láthatod a víz alatti részeket!

A Garmin halradarokat tiszta, színes szonárkép jellemzi. Válassz 7 új élénk szonárkép közül, hogy a halakat és a mederszerkezetet a maximális kontrasztban és tisztaságban. A jeladó alaptartozék. Használd a  GT52-es jeladót a Garmin CHIRP hagyományos szonár, valamint a CHIRP ClearVü és a CHIRP SideVü képalkotás megtapasztalásához.

Ha többet akarsz fogni, tudnod kell, hol kapnak a halak. Használhatod az útpont megjelölés funkciót a kedvenc/érdekes pontokhoz, így könnyen visszatalálhatsz ezekre.

Tervezz és hozz létre útvonalakat, és tekintsd meg hajód sebességét a kijelzőn a nagy érzékenységű GPS segítségével. Egy igazi különlegesség ráadásként a WI-FI kapcsolat, melynek használatához saját Garmin fejlesztésű aplikációt használhatsz.

FOLYAMATOS INNOVÁCIÓ
FEJLETT TECHNOLÓGIA

garmin halradarok

Halradarok, melyek kívül is életre kelnek!

A Garmin cég olyan termékeket gyárt, amelyek belülről úgy lettek kialakítva, hogy kívülről is életre keljenek. Tesszik ezt azért, hogy ügyfeleink a legtöbbet hozhassák ki a szenvedélyeik teljesítésével töltött idejükből.

A világ 34 országában működő közel 19 000 munkatárssal a GPS-navigációt és a viselhető technológiát az autóipar, a légi közlekedés, a tengeri, a kültéri és a fitnesz piacra hozzák. Úgy tekintenek a fejlesztéseikre, hogy minden nap egy lehetőség az innovációra, és egy esély a tegnap legyőzésére.

A Garmin halradarokat tiszta, színes kép jellemzi, mely páratlan élményt nyújt a horgászat során. Útpont megjelölés kiváló lehetőség, hogy visszatalálj a legjobban fogó helyekre. A nagy érzékenységű GPS vevő, térkép tárolási lehetőség és WI-FI funkció elképesztő extrákat nyújt.

A Hajóbázis Kft. a Garmin halradarok kiemelt forgalmazója, megfelelő szakértelemmel és raktáron lévő készülékekkel beépítési lehetőségekkel állunk rendelkezésére minden érdeklődőnek. Tekintsd meg katalógusunkat, kérdés és rendelés esetén szakképzett csapat várja a hívásodat.