Teljeskörű szolgáltatások Önnek és hajójának!Hajóbázis szolgáltatások: bimini készítés, rozsdamentes hajófelszerelés gyártása, teak fa burkolat készítéseVéleményünk szerint egy hajót nem csak a mérete és az ára jellemez, hanem a számtalan apró kiegészítő elem, felszerelési tárgy minősége, és a hajóhoz kapcsolódó szolgáltatások milyensége is.

Ha ezekből sikerül megtalálnia az optimális megoldásokat, akkor Ön biztos lehet benne, hogy jó hajót, és partnert választott.

Ezért kiemelt fontosságú cégünk számára, hogy a nagyszerű olasz hajóink mellé kimagasló színvonalú egyéb szolgáltatásokat nyújtsunk Vásárlóinknak.

 

Hogy szolgáltatásokat is nyújtunk? Vegyük őket sorjában.hajó és motorcsónak karbantartás, javítás, felújítás műhelyünkben
Hajók felkészítése és karbantartása


Ahhoz, hogy hajója mindig megbizhatóan működjön, fontos a hajó precíz felkészítése, előkészítése. Legyen szó akár a tavaszi használatba vételről, vagy a  téli tárolásra való felkészítésről.

Motorolaj csere, külső-belső takarítás... Mi Partnerek vagyunk hajója problémamentes használatához.

 


Algagátló, algagátlás hajója zavartalan működéséhezAlgamentesítés

Hogy miért fontos az algamentesítés? Ha hajóját szeretné a legnagyobb sebességgel használni, különösen fontos az algamentesítés.

A hajón megtapadt alga, algaréteg növeli a közegellenállást, valamint növeli a hajó súlyát, és így 10-30 %-kal is csökkentheti az elérhető maximális sebességet.


Hajó, motorcsónak, horgászhajó téli tárolása, karbantartásaTéli tárolás és karbantartás

Ha szeretné hajóját fedett, védett helyen tárolni, vegye igénybe téli tárolási szolgáltatásunkat. Vállajuk hajójának vízből történő kivételét és szállítását őrzött, fedett telephelyünkre.

A téli tárolás alatt természetesen mód és lehetőség nyílik a hajó karbantartására, új eszközök, felszerelések beépítésére, beüzemelésére is. Hajóját tavasszal felújítva, karbantartva, vizen adjuk át.
Egyedi bimini készítése, gyártása, felszerelése hajójavító műhelyünkben
Bimini készítés, takaróponyva készítés


Ha hajóját a nyári szezon alatt is biztonságosan és szennyeződés mentesen szeretné tartani, szüksége lehet takaróponyvára. Vállaljuk bármely hajótípushoz egyedi takaróponyva készítését, felszerelést. Több színben, egyeztetett kialakításban, garanciával.

Ha a napi használathoz szeretne egyedi biminit készíttettni, keressen bennünket. Vállajluk az egyedi, rozsdamentes bimini váz, illetve ponyva gyártását és beépítését.


Rozsdamentes hajókorlát, hajófelszerelés, elemek gyártása, felszerelése
Rozsdamentes felszerelések készítése


Szeretne hajójához egyedi kiegészítő, tartóelemet? Vállaljuk, hogy elképzelése alapján megtervezzük, legyártjuk és beépítjük bármilyen rozsdamentes fém elemet, kiegészítőt.

Ne gátolja elképzelését a kivitelezés, mi biztosan találunk rá megoldást! Kérjen ajánlatot még ma!
 


Hajócsavar csere Solas hajócsavarokkal, tesztelés, beállítás
Hajócsavar cseréje és optimalizálása


Szeretné, ha hajója a legnagyobb teljesítményt nyújtaná? Lehet hogy elég a hajója és hajómotorja teljesítményéhez optimalizált hajócsavart választania. Kínálatunkban most megtalálja a minőségi SOLAS hajócsavarok teljes választékát rendkívül kedvező áron.

Ezen felül vállajuk, hogy egyeztetett módon, hajójához a teljes méretsor hajócsavart kipróbálásra leszállítjuk, és tesztvezetéshez felszereljük, kipróbáljuk.

Solas hajócsavarok >>Hajó, fedélzet teak burkolása, teakfa burkolat készítése, felújításaTeak fa burkolatok készítése, meglévők felújítása

Nagy tapasztalattal rendelkező asztalos kapacitásunkkal válaljuk akár motoros, akár vitorlás hajók fedélzetének teakfa burkolását és felújítását is.

Felszerelt asztalosműhelyünkben vállaljuk egyéb fa alkatrészek, hajófelszerelések készítését, gyártását, beszerelését is.

 

 

 


Hajó és motorcsónak takarítása, tisztítása, karbantartásaHajók külső és belső takarítása

Egy hajó értékét és használhatóságát nagymértékben meghatározza annak ápoltsága, karbantartottsága és tisztasága is. Éppen ezért kezeljük fontos feladatként a hajók szezonális és alkalmi külső-belső takarítását.

Sokéves tapasztalattal válaljuk hajója folyamatos tisztántartását. Ezirányú igényével is bátran kereshet bennünket elérhetőségeinke.

 

Ezeket a szolgáltatásokat természetesen nem csak a nálunk vásárolt hajókra nyújtjuk. Hiszen célunk közös: kialakítani Önnek egy olyan jól használható hajót, amelyik tökéletesen megfelel elvárásainak és elképezlésének. És ez bizony nem is kevés feladat.

Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, vagy segítségre, bővebb információra lenne szüksége, úgy keressen bennünket elérhetőségeinken.


Telefon: 20/97-44-588

 
 

 

 
Hajóbázis Kft. | 6000 Kecskemét, Mester u. 2. | +36-20-9744-588 |
A hajóbázis weboldal utolsó frissítése: 2021-02-04 07:53 | Az oldalt készítette: InternetLogisztika