Elindult a kizárólag Honda csónakmotorral foglalkozó oldalunk a www.hondacsonakmotor.hu

 

 

A www.hondacsonakmotor.hu oldalon megtalálja az összes Honda csónakmotor technikai paraméterét, új típusokat és akciókat.

Érdeklődni a motorokkal és akciókkal kapcsolatban az info@hondacsonakmotor.hu email címen vagy a 0620 9744 588-as telefonszámon

 

Miért jó választás egy Honda csónakmotor?


Mert a  Honda mutatta be elsőként a 4 ütemű csónakmotort Amerikában, több mint 40 évvel ezelőtt.

Abban az időben ezzel még a világ előtt jártunk. Ma is vezető szerepet töltünk be a mérnöki fejlesztések és a precíz gyártás területét.

                            Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól -            Kecskemét Honda kereskedője

Mindezek ellenére a Honda nem válhatott volna a világ legnagyobb motorgyártójává elkötelezettség nélkül. Ez a szenvedély tette lehetővé, hogy kivívjuk a minőség és a teljesítmény legendássá vált hírnevét.

A Honda támogatja a vezető kutatásokat is, amelyek köszönhetően élen jár a robot-technológiában, a hidrogén alapú üzemanyag felhasználásában, a verseny-technológiában és az új típusú, pehelykönnyű csónakmotorok kifejlesztésében. Csoda, hogy a Honda csónakmotorok ilyen fejlett technológiával rendelkeznek?

Ahelyett, hogy nekünk hisz, kérdezze meg a Nemzetközi Tengerészeti Gyárak Egyesületét, amely a Hondának ítélte a „Legjobb Vevői Elégedettség” díjat 2009 novemberében, immáron negyedszer.

Amikor motort (erőforrást) választ hajójához, a Honda csónakmotorok biztosítják az erőt, az üzemanyag takarékosságot és a megbízhatóságot, ami fokozza hajózási élményét az elkövetkezendő években.


Honda motorcsónak motorok
            forgalmazója a Hajóbázis Kft KecskemétKíváncsi a Honda csónakmotorok aktuális áraira? Töltse árlistánkat most!

Honda csónakmotor árlista letöltése 2017>>A Honda csónakmotorokhoz természetesen teljeskörű kiegészítő kínálattal is rendelkezésre állunk. Ha szeretné megismerni a teljes kínálatot, töltse le angol nyelvű pdf katalógusainkat.

 
Vezérlőegységek, műszer szettek, kiegészítők

Honda marine csónakmotorok forgalmazója a Hajóbázis Kecskemét

Terméklista letöltése >>

Minden Honda csónakmotor rendelkezik azokkal a sztenderd tartozékokkal, amelyek ahhoz kellenek, hogy minél gyorsabban és könnyebben használatba vehetőek legyenek.

Azonban a magasabb kategóriájú csónakmotorok (BF75-BF225) esetében lehetősége van a személyre szabott kiegészítők, kellékek kiválasztására a hajócsavartól a távvezérlőkig.

 
Mérőműszerek, műszercsaládok

Honda csónakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedője


Terméklista letöltése >

A Honda egyidejűleg ajánl analóg és digitális kijelzőket a megbízhatóság és a tartósság jegyében, a valóban élvezhető, egyszerű és könnyed hajózáshoz.

Analóg kijelzők
A Honda által kínált kétféle, Deluxe és Advantage, analóg műszerek nagyon közkedveltek, hiszen egyszerre megbízhatóak, tartósak. Nagy precizitással fejlesztették ki őket, hogy a legkényelmesebb hajózást biztosítsák. A műszerek között találunk sebességmérőt, fordulatszámmérőt, dőlésszög mérőt, voltmérőt és üzemóra-számlálót. A megbízhatóság további növelésének érdekében a Honda kifejlesztette a páramentes műszereket.

Digitális kijelzők
Egyszerűsítse le műszerfalát a Honda által kínált digitális kijelzőkkel, amelyek egyszerre 16 féle nélkülözhetetlen információt tartalmaznak. A digitális fordulatszámmérő minden információt közöl a motor működésével kapcsolatban, mint például az olajnyomás vagy túlmelegedés, a sebességmérő pedig mindent, ami összefüggésben van a sebességgel és az üzemanyaggal.

   
 Motor távvezérlő


Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedője

A Honda által kínált távvezérlők felülmúlhatatlanok a piacon. A távvezérlőknek köszönhetően hajóját mindig biztonságosan tudja üzemeltetni.

Válasszon kínálatunkból és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet.

Terméklista letöltése >>

   
 Propellerek, hajócsavarok


Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedője

Terméklista letöltése >>

Kulcsfontosságú a megfelelő hajócsavar kiválasztása, ahhoz, hogy a hajónk teljesítményét maximalizálni tudjuk. A megfelelő propeller kiválasztásánál több tényezőt is mindenképpen figyelembe kell venni, mint pl. hajózás célja (horgászat, vízisíelés stb.), a hajótest mérete és súlya, a motor teljesítménye, utasok száma. A Honda széles körben kínál 3, ill. 4 lapátos hajócsavarokat rozsdamentes acélból vagy alumíniumból. Minden hivatalos Honda Marine kereskedő készséggel tud segíteni a megfelelő propeller kiválasztásban, tanácsokkal tudja ellátni, az optimális átmérőt, a csiga anyagát ill., a lapátok számát illetően.
 

Kábelek, bovdenek

Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedőjeA Honda teljes palettában kínál prémium kategóriájú kábeleket a normál és fordított forgásirányú motor működtetéséhez, és a gyorsításhoz, a minél egyszerűbb használat és a távvezérlő hatékony működésének érdekében.

Ezeket a vezetékeket a Honda csónakmotorjaihoz fejlesztették ki és megfelelnek bármely hajótesthez 6 lábtól 40 lábig. A HI-LEX vezetékek, a legjobbak a piacon, és mindemellett biztosítják a könnyű és egyszerű használatot.

Terméklista letöltése >>

 

Védőburkolatok és lopásgátlók

Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedője
Minden csónakmotorunkhoz elérhető a motortakaró és a távvezérlő ponyva, mindegyik 100% időjárásálló, és megvédi a motort szállítás közben. A ponyvák megóvják motorját a tárolás közben belekerülő portól is.


Csónakmotor és távvezérlő ponyvák
Mindegyik takaróponyva kellemes tapintású anyagból készül, amely ennek ellenére nagyon strapabíró, könnyű, szakadásmentes, UV szűrős, véd a fakulás, rozsdásodás, a nap okozta egyéb hatásoktól és állja az időjárás viszontagságait. A takaróponyva két részből áll, az egyik magát a motorházat a másik pedig a tribet védi. A távvezérlő ponyva szintén UV szűrős és 100% vízhatlan.

Újdonság! Honda csónakmotor riasztó!
Ez egy beépíthető, a távvezérlő által szabályozott vízhatlan lopás gátló. Abban a pillanatban, amikor a rendszer gyanút észlel, azonnal riaszt, és minden fényt bekapcsol a hajón.

Easy-click hajózár
A Honda által kifejlesztett Easy-click biztonsági hajózár a legjobb módja, hogy megóvja hajóját. Továbbá nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető.

Terméklista letöltése >>

 

Üzemanyag rendszerek

Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedőjeKülönböző méretű tankokkal rendelkezünk 12 litertől 25 literig, azonban mindegyik tankunk beépített üzemanyagszint jelzővel rendelkezik, hogy mindig lássa, mennyi üzemanyag maradt benne. A tartály füle minden esetben középen helyezkedik el, és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon könnyen hordozható.


Víz- és üzemanyag elválasztó rendszerek
A Honda egy teljes víz- és üzemanyag elválasztó rendszerrel szereli csónakmotorjait, amely hatékonyan eltávolítja a piszkot, a vizet, és minden egyéb idegen anyagot, hogy megvédje motorját.

Terméklista letöltése >>

 

Karbantartási kellékek

Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedőjeAmennyiben eredeti Honda szerviz kiegészítőket vásárol biztos lehet benne, hogy:

    - megvédi és megnöveli motorja élettartamát
    - a lehető legjobb szervizhátteret kapja

Továbbá a Honda nagyon sokféle kenőolajat ajánl motorjaihoz, melyekkel:

    - megóvhatja motorját a korróziótól
    - csökkentheti a kopást és a súrlódást
    - tisztántarthatja csónakmotorját
    - fenntarthatja a motor hőegyensúlyát

Terméklista letöltése >>

 

Elektronika

Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól - Kecskemét Honda kereskedője
Egyéb elektronikai kiegészítők, úgy mint gyújtás kapcsolók, kábelek, illetve akkumulátorok, melyek speciális igények esetén is maximálisa biztosítják a motorok megfelelő működését.


 

Terméklista letöltése >>

 

Honda csonakmotor, hajómotor a Hajóbázistól -
            Kecskemét Honda kereskedője
Ha a Honda csónakmotorokkal kapcsolatban kérdése merül fel, vagy részletesebb információkhoz szeretne jutni, keresse Herczeg Norbertet a +36 20 97 44 588 telefonszámon.

A Honda folyamatosan tökéletesíti motorjait, csónakmotorjait felhasználva az autógyártás és a motor versenyek során kifejlesztett technológiákat és tapasztalatokat. Az egyedülálló, erő és magabiztosság jellemzi a Honda 4 ütemű motorokat, amely tulajdonságok köszönhetők számos kizárólagos műszaki jellemzőnek, mint amilyen a VTEC – Változó Idejű Elektronikus Szelepvezérlés - is. Első megjelenése a nagy teljesítményű Acura NSX szuperautóban volt. Amióta a VTEC technológia beépült a BF 225, a BF 150 és a BF 90-es motorok tervezésébe, ezek a vezető termékek egyedi összeállításai az erőnek, a forgatónyomatéknak és a hatásfoknak minden sebességnél.

A Honda Marine csónakmotorok fenntartása olcsó, a pontos tervezésnek köszönhetően, amelynek eredményei a szabványnak megfelelő, hosszú élettartamú, jobb teljesítményű, csendesebb, és felhasználóbarát motorok.

 

 
Hajóbázis Kft. | 6000 Kecskemét, Mester u. 2. | +36-20-9744-588 |
A hajóbázis weboldal utolsó frissítése: 2021-02-04 07:53 | Az oldalt készítette: InternetLogisztika