Mi mindenben segítünk Önnek...

Éppen ezért, a  Hajóbázis Kft. kínálatában a hajók mellett természetesen fontos szerepet szán minden olyan eszközöknek, felszerelésnek, mely a gondtalan hajózáshoz szükségesek. Így kínálatunkban megtalálhatóak a Honda külmotorok, különféle kiegészítők, kötelező felszerelési eszközök, hajócsavarok, és természetesen hajószállító utánfutók is. 

Kínálatunk összeállításakor gondosan ügyeltünk arra, hogy Önnek mindig kiváló minőségű termékeket ajánljunk. Ezzel is hozzásegítve Önt a gondtalan, nyugodt hajózáshoz.

Eolo és Saver hajók, motorcsónakok, horgászhajók raktárról

 Hajók és motorok raktárkészletről

Szeretne hajóhoz jutni azonnal? Nincs ideje megvárni a 3-4 hetes szállítási határidőt? Nézzen körül raktáron lévő, azonnal használható hajóink között. És mivel az idő valóban pénz, így a készleten lévő hajóinkhoz most igazán vonzó, akciós árakon juthat hozzá.

A részletekről érdeklődhet kollégánknál a 20-97-44-588 telefonszámon.


Hajószállító utánfutók, trélerek

Hajóbázis hajószállító utánfutók

Egy hajó esetében különösen fontos, hogy egyszerűen, könnyedén szállítható legyen. Ebben segít egy megfelelő hajószállító utánfutó. Ez a sokoldalúan használható eszköz alkalmas a hajó szállítására. Így Ön mindig ott hajózhat, ahol csak kedve tartja. És a jó hajószállító természetesen alkalmas a hajó téli tárolására is. Így igazán megtérülő befektetés egy jóminőségű hajószállító utánfutó.

 Használt hajó, motorcsónak,hajószállító utánfutóval

Használt hajók és motorcsónakok

Használt vízieszközt keres? Természetesen mi ebben is segítünk Önnek. Kínálatunkban hasznát hajókat, külmotorokat kínálunk Önnek.

A hírdetésekben a hirdető Partnerünk telefonszámai találhatóak. Kérjük, hogy a használt hajókról bővebb információkért a megadott telefonszámokat hívják.

 Hajócsavarok, kiegészítők

SOLAS hajócsavarok, propellerek

A SOLAS céget 1985-ben alapította dr. Solas Y. J. Lin. Ma a SOLAS egyike a legismertebb és legmegbízhatóbb márkaneveknek a hajócsavarok és a jetturbinák piacán.

Sikerük főként a SOLAS csapat kimagasló tervezésének és szakmabeli tudásának köszönhető. A taiwani székhelyű SOLAS egyesíti a világszínvonalú kutatásokat és konstrukciókat, a magasan képzett munkásokat, a költséghatékony anyagbeszerzést, és a fejlett technológiájú gyártási eszközöket, hogy termékeit a legkiválóbb minőségben kínálhassa vásárlóinak.

Részletesen >>

Ha bármely termékcsoport felkeltette érdeklődését, kérem keresse kollégáinkat, akik készséggel segítenek Önnek a felmerült kérdések megválaszolásában.

Telefon: 20/97-44-588
Hajóbázis Kft. | 6000 Kecskemét, Mester u. 2. | +36-20-9744-588 |
A hajóbázis weboldal utolsó frissítése: 2021-02-04 07:53 | Az oldalt készítette: InternetLogisztika